Home / Privacybeleid

Privacybeleid

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt niet meer. De volgende mededelingen zijn met betrekking tot deze nieuwe privacywetgeving.

Wie zijn we

Ons website-adres is: http://killaarsmode.nl.

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de data getoond in het reactieformulier en ook het IP-adres van de bezoeker en de browser gebruikersagent string om spam opsporing te helpen.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten. Ingesloten inhoud van andere websites gedraagd zich exact hetzelfde als alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Analytics

Hoe lang we jouw data bewaren

De berichten die binnenkomen via het contact formulier worden verwerkt en daarna verwijderd. De persoonlijke gegevens nodig voor het zenden van een bericht worden opgeslagen tot dit bericht is verwerkt en worden daarna verwijderd.

Welke rechten je hebt over je data

Als je reacties hebt achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke data die we van je hebben, inclusief alle data die je ons opgegeven hebt (wanneer deze nog niet is verwijderd). Je kan ook verzoeken dat we enige persoonlijke data die we van je hebben verwijderen (als dit nog niet gebeurd is).

Waar we jouw data naartoe sturen

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

Jouw contactinformatie

De persoonlijke gegevens nodig voor het zenden van een bericht worden opgeslagen tot dit bericht is verwerkt en worden daarna verwijderd.

Aanvullende informatie

Op aanvraag leggen wij uw gegevens vast met als doel u op de hoogte te houden van Nieuwe collectie’s van onze damesmode. Indien u dit niet meer op prijs stelt, dan kunt u contact met ons opnemen (dit kan via mail, telefoon, mondeling of schriftelijk). Al uw persoonlijke gegevens worden dan verwijderd uit het bestand na deze aanvraag.

Top